Vaši bodovi: 0

iskoristite bodove

Pravila

 “Program lojalnosti – Klub konobara”

 

Pravila učešća

 

Promociju ”Program lojalnosti – Klub konobara” (u daljem tekstu: Program) organizira i provodi Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo (u daljem tekstu: Organizator).

 

Program započinje 01.04.2019. godine i traje do 31.08.2019. godine.

 

U Programu mogu učestvovati svi konobari, koji imaju prebivalište na području Bosne i Hercegovine, i koji rade u ugostiteljskim objektima sa sjedištem na području Bosne i Hercegovine.

 

Svrha organiziranja je promocija proizvoda: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Lemon, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Sprite, Schweppes Tonic Water, Schweppes Tangerine, Schweppes Bitter Lemon i Schweppes ananas bosiljak, u povratnim staklenim pakovanjima od 0,25 lit (0,25 l RGB), kao i Cappy naranča nektar, Cappy crni ribiz, Cappy jagoda, Cappy breskva, Cappy jabuka nektar, Cappy mutlivitamin i Cappy ananas u nepovratnim staklenim pakovanjima od 0,20 lit (0,20 l NRGB), te Fuzetea ledeni čaj breskva i Fuzetea ledeni čaj šumsko voće u nepovratnim staklenim pakovanjima od 0,25 lit (0,25 l NRGB).

 

Način učestvovanja u Programu je sljedeći:

 

 1. Potrebno je se registrovati na web stranicu:

www.klubkonobara.com i unijeti svoje lične podatke: korisničko ime, ime i prezime, kontakt telefon (br. mobitela), mjesto prebivališta, email adresu i lozinku. Prilikom                registracije i unosa svih navedenih ličnih podataka učesniku će biti dodjeljen jedinstevni korisnički (ID) broj.

 

 1. Nakon registracije, unijeti kod koji ste pronašli ispod zatvarača i etikete promotivnih pakiranja. Kodovi ispod zatvarača se nalaze na sljedećim proizvodima: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Lemon, Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Sprite, Schweppes Tonic Water, Schweppes Tangerine, Schweppes Bitter Lemon i Schweppes ananas bosiljak, u povratnim staklenim pakovanjima od 0,25 lit (0,25 l RGB), dok se kodovi ispod etikete nalaze na sljedećim promotivnim proizvodima: Cappy naranča nektar, Cappy crni ribiz, Cappy jagoda, Cappy breskva, Cappy jabuka nektar, Cappy mutlivitamin i Cappy ananas u nepovratnim staklenim pakovanjima od 0,20 lit (0,20 l NRGB), Fuzetea ledeni čaj breskva i Fuzetea ledeni čaj šumsko voće u nepovratnim staklenim pakovanjima od 0,25 lit (0,25 l NRGB)

 

 1. Ovisno o broju bodova koji se nalazi na kodu ispod zatvarača i etikete učesnik stiče mogućnost da skuplja loyalty bodove u Programu. U okviru Programa bodovi ispod zatvarača i etikete imaju sljedeće vrijednosti: 0, 0.5, 1, 3, 5, 10 i 100 loyalty

 

 1. Skupljanjem loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklone. Promotivni pokloni ovise isključivo od broja loyalty bodova, koje je učesnik sakupio u periodu trajanja programa. Promotivni pokloni ovisno o broju bodova se razlikuju, a učesnici u svakom trenutku tijekom trajanja Programa mogu na svom registrovanom profilu web stranice klubkonobara.com, provjeriti vrste dostupnih poklona i način preuzimanja istih.

 

 1. Pored navedenog skupljanja loyalty bodova, učesnik ima dodatnu mogućnost skupljanja istih, redovnim praćenjem dnevnih aktivnosti na navedenoj web stranici Programa i to:
 • tačnim odgovorom na dnevno kviz pitanje koje se odnosi na promocije i proizvode iz asortimana Organizatora, učesnik stiče pravo na 5 loyalty
 • ispunjavanjem specificiranog izazova, koje se npr. može odnositi na dnevnu aktivaciju proizvoda Cappy breskva i sl., učesnik stiče pravo na 5 loyalty

 

Klasifikacija vrste i vrijednosti promotivnih poklona se prevashodno odnosi na broj sakupljnih loyalty bodova, i to na sljedeći način:

 • sa sakupljenih 200 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: vaučer za gorivo u vrijednosti od 50,00 KM (na benzinskim pumpama Petrol);
 • sa sakupljenih 400 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: BT Zvučnik Sony XB10 crni u vrijednosti od 100,00 KM;
 • također sa sakupljenih 400 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: vaučer u firmi Eldalux u vrijednosti od 100,00 KM (koji može realizovati kupovinom svih dostupnih proizvoda na web shopu Elda Lux www.eldalux.com/shop);
 • sa sakupljenih 760 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: Tello dron u vrijednosti od 200,00 KM;
 • sa sakupljenih 2.000 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: električni romobil DENVER SCO-80110 u vrijednosti od 500,00 KM;
 • sa sakupljenih 2.800 loyalty bodova, učesnik stiče pravo na poklon: Fitbit Iconic sat u vrijednosti od 700,00 KM.

 

Sve informacije o načinu preuzimanja poklona moguće je dobiti svakim radnim danom putem zvanične info linije Organizatora: 080 020 100, u periodu od 08 do 16 sati, ili putem navedene web stranice na registrovanom profilu učesnika.

 

Maksimalan dozvoljeni broj loyalty bodova koje jedan učesnik može skupiti u toku Programa iznosi: 2.800 loyalty bodova.

 

Svi dobitnici poklona će svoje poklone prijavljivati putem web stranice www.klubkonobara.com, direktno sa svojih profila, nakon toga će biti kontaktirani od strane Organizatora u roku od 48 sati, kako bi se definisalo tačno mjesto isporuke (za sve poklone osim vaučera za gorivo koji se mogu iskoristiti po preuzimanju koda koji učesnik dobija direktno na svoj lični profil u aplikaciji).

 

Poklon vaučeri (BP Petrol i Eldalux) se mogu zbrajati, te je maksimalan broj vaučera po dobitniku ograničen na 5 poklon vaučera.

 

Pokloni će biti isporučeni u roku od 45 radnih dana, od dana zvanične prijave, koju je dobitnik podnio putem web stranice (sa svog ličnog profila).

 

Količine poklona su ograničene i u nekim periodima moguće je da određeni pokloni neće biti dostupni. U ovoj situaciji dobitniku se nude trenutno dostupni zamjenski pokloni u protuvrijednosti prikupljenih loyalty bodova, do isteka zalihe i samih zamjenskih poklona. Ukoliko se sve zalihe poklona podijele prije planiranog okončanja Programa (31.08.2019. god.), Organizator zadržava pravo mijenjanja / dopune poklona u toku trajanja promocije kao i prijevremenog okončanja Programa.

 

Dobitniku poklon može biti dodijeljen samo u slučaju da se predoči valjan korisnički (ID) broj (šest znamenki) koji dobije prilikom registracije, te uz predočenu ličnu kartu ili pasoš.

 

U slučaju pogreške u štampanju, bilo koje druge pogreške ili drugih nepravilnosti na promotivnom pakovanju, Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo, The Coca-Cola Company, Barlan B-H d.o.o., maloprodajna mjesta ili njihove podružnice, kao i povezana društva ne snose nikakvu odgovornost.

 

Nije dozvoljena nikakva zamjena poklona njenom vrijednošću u novcu. Pokloni se ne mogu prenijeti niti ustupiti drugima izuzev vaučera prije nego što se izvrši njihovo uručenje dobitniku.

 

Organizator ima pravo da jednostrano otkaže Program u bilo kojoj fazi, uz obavještenje ukoliko bi došlo do materijalne povrede ili zloupotrebe ovih pravila ili događaja koji imaju karakter više sile. Ukoliko bi nastala neka od navedenih okolnosti, distribucija poklona bit će odmah obustavljena jednostranom odlukom Organizatora, neovisno o potrebi za njenim eventualnim objavljivanjem. U tom slučaju neće se nadoknaditi troškovi, direktna ili indirektna šteta učesnicima u Programu.

 

Samim učešćem u ovom Programu konobari prihvaćaju da ih ova Zvanična pravila obavezuju.

 

Dodatne informacije iz ovih Zvaničnih pravila mogu se dobiti pozivom na besplatnu info liniju Organizatora: 080 020 100, svakim radnim danom od 08 do 16 sati ili putem web stranice www.klubkonobara.com u periodu od 01.04.2019. do 31.08.2019. godine.